пʼятницю, 1 червня 2012 р.

Хай вічно сміється дитинство дзвінке


     Дитинство – найкращий та безтурботний  період життя людини. Сьогодні 1червня – Міжнародний день захисту дітей. Свято всіх дітей – одне з найстаріших свят. Рішення про його проведення прийняла Міжнародна демократична федерація у листопаді 1949 року. Перший день захисту дітей відзначили у 1950 році. Підтримала цю ідею Організація Об’єднаних Націй і проголосила захист прав життя та здоров’я дітей одним із пріоритетів своєї діяльності. В Україні свято почали відзначати з 1998 року.

        До Міжнародного дня захисту дітей працівники дитячої бібліотеки провели літературне свято “Хай вічно сміється дитинство дзінке”. В програмі заходу – весела подорож на диво-потязі по країні Літляндії. Мандруючи цією країною, діти проявили свою ерудованість, винахідливість і фантазію. Зустріч з прекрасною Казковою Феєю (Гладун В.В.) принесла задоволення від веселих розваг. А Баба Яга (Кулініч Р.М.) подарувала дітям гарний настрій, бо повернула чарівний мішечок див.

       Ведуча свята Бєльська Н.М. побажала всім, хто зібрався в святковій залі  сто відсотків щастя, вручила солодощі від благодійного фонду “ Благовіст”.

Немає коментарів:

Дописати коментар