вівторок, 1 липня 2014 р.

Бібліопісочниця “Казкові читання”


  
     Працівники районної бібліотеки для  дітей разом з традиційними формами роботи  використовують і інноваційні. Однією з нових ідей є запровадження нової форми роботи - Бібліопісочниця . Пісочниця у нас мобільна і називається Казкові читання. Адже це чудово, граючись в улюбленій пісочниці, слухати казки про Вінні Пуха та його друзів, а ще дізнатися про пригоди Білосніжки і семи гномів, а також поспілкуватися з Колобком  і Котигорошком. Для цього малюкам зовсім не потрібно нікуди ходити. Бібліотекарі самі прийшли до діток старших груп ДНЗ “Калинка“ і принесли з собою книжки і журнали.
      Валентина Гладун запросила дітей у  казкову подорож Чарівним лісом“, в якому дошкільнята зустрілися з Бабою Ягою (бібліотекар Рена Кулініч). Вони відгадували загадки, відповідали на запитання літературної вікторини  Впізнай казкового героя”.   А також з цікавістю прослухали казку “Лисичка-суддя“, обговорювали вчинки її героїв. Малеча дізналася, що вірші можна не тільки розказувати, а й показувати, і самі спробували показати віршик про котика і мишок. Разом з Бабою Ягою вони грали і розважалися.
  Це просто здорово граючись, пізнавати і відкривати для себе дивовижний світ книг. Ми попрощалися з нашими маленькими друзями до наступного казкового Дня.

 


 
 


 

 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар