вівторок, 25 березня 2014 р.

В гостях у старої, старої казки


        Казка… Немає на світі людини, яка  хоч раз у житті не мандрувала б дивовижною Країною казки. Казка дає ключ до розуміння багатьох таємниць. Казки люблять усі: діти, і дорослі, адже  в них стільки чудес!  Пересвідчилися у цьому школярі 1-а і 2-а класів СШ№2, відвідавши  районну бібліотеку для дітей .  Тут відбулась літературно-ігрова година «В гостях у старої, старої казки», під час якої  бібліотекар Валентина Гладун  розповіла дітям звідки взялися казки, чому в одних казок є автор, а в інших немає. Багато цікавих завдань довелося виконувати учням на шляху до Країни казок: відповісти на запитання вікторин «Казкова мозаїка», «Салат казок»,  пограти в ігри «Коник-Горбоконик», «Лікар Айболить»,  «Попелюшка» та прийняти участь у багатьох інших розвагах.
   Катя Таран і Родіон Гойдик чудово інсценізували українську народну казку «Лисичка і Журавель». Діти з захопленням подивились український мультфільм «Івасик-Телесик». Школярі змогли проявити свої таланти казкарів у конкурсі
« Творча  пір’їнка».
     Валентина Гладун познайомила присутніх з літературою,в якій живуть казки, представленою на  перегляді «Веселка книжкових сторінок», а також запросила малечу разом з батьками відвідати нашу бібліотеку і поринути в казковий світ пригод!










Немає коментарів:

Дописати коментар