пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Радість дзвінкого дитинства




 1 червня - особливий день: літо відкриває свої сонячні двері для всіх нас. І в цей же день ми відзначаємо одне з найдобріших і найсвітліших свят - День захисту дітей. Таке свято відбулося сьогодні і в Тростянецькій районній дитячій бібліотеці  для  дітей з пришкільного табору Смородинського НВК. Для них працівники бібліотеки провели  розважально-ігрову програму «Радість дзвінкого дитинства».
 В цей день бібліотекарі  подарували маленьким користувачам можливість взяти участь в різноманітних конкурсах, веселих вікторинах, розвинути спритність і увагу в різних змаганнях. Разом з гостями свята Олівцем і Веселкою діти з задоволенням відгадували загадки, співали, танцювали, грали, робили рекламу улюблених книг. Переможених не було, всі отримали подарунки.
 Дітей дуже зацікавила книжкова виставка-рекомендація «BOOK-симпатія літа», і кожен учасник нашого свята мав змогу не тільки погортати книги, які сподобалися, а й взяти їх додому прочитати. Святковий настрій цього дня відобразився і в малюнках дітей, які вони намалювали крейдою прямо на асфальті біля бібліотеки. Діти з захватом  зобразили мир, літо, дружбу і, звичайно, книги. А усміхнені обличчя стали ще одним доказом, що свято вдалося!

















Немає коментарів:

Дописати коментар