середу, 14 червня 2017 р.

Літо даремно не проводь, в бібліотеку приходь!



Літературна карусель «Літо даремно не проводь, в бібліотеку приходь!»- свято  для всіх допитливих дітей і дорослих, закоханих в книгу, свято веселих пригод, нових літературних відкриттів, зустрічей з казковими героями, яке відбулося в Тростянецькій районній бібліотеці для дітей для   учнів 1-3 класів пришкільного табору СШ№5.
 Наші юні читачі здійснили подорож в загадковий світ дитячих книг, адже там відбуваються найнеймовірніші чудеса. Там на них чекала зустріч з загадковою Чарівницею та допитливою Алісою з країни Див і багато різних цікавих випробувань! Діти  брали участь у веселих конкурсах, казкових вікторинах та іграх. Протягом усього заходу  звучали дитячі пісні і весела музика,  перетворюючи присутніх в дружних, умілих, спортивних та кмітливих дітей, а найбільше дітям сподобалася гра «Жартома і всерйоз». Бібліотекарі познайомили юних користувачів з новинками дитячої літератури та періодики.
 Жвава атмосфера радості і веселощів, яка панувала в нашій бібліотеці,  протягом усього свята, підтвердила нам, що свято вдалося. Діти були в захваті!

 









Немає коментарів:

Дописати коментар