пʼятницю, 8 червня 2012 р.

Спритні, сильні та веселі

        Всі ми знаємо, що рух - це життя. З моменту як народилася дитина, мама займається з нею зарядкою та гімнастикою. Дуже корисно дітям і дорослим виконувати ранкову зарядку, бігати вранці доріжками парку чи стадіону, виконувати вправи на розвиток таких якостей як сила, гнучкість, спритність. Недарма кажуть: ”В здоровому тілі - здоровий дух!. Спорт – це невідємна умова розвитку здорового суспільства. Фізкультура і спорт – це велика, потужна сила, яка зближує людей, дарує радість спілкування, здоров’я.
       8 червня, в день відкриття в Україні Євро-2012, в районній бібліотеці для дітей пройшли змагання – розвага ”Спритні, сильні та веселі”. Мета заходу – вдосконалювати фізичні вміння й навички дітей, пропагувати здоровий спосіб життя, виховувати любов до фізкультури і спорту, викликати інтерес до Євро-2012. Учасниками заходу стали учні 1-х класів СШ№5. Ведуча Гладун В.В. запросила гостей до спортивної
вітальні  районної бібліотеки, де розповіла про чемпіонат Європи з футболу 2012 , показала  фотографії  талісманів і емблем чемпіонату, ознайомила з командами, які приймуть участь в чемпіонаті Євро-2012.
       В читальній залі бібліотеки для дітей розпочалися змагання. У ході змагань  школярі  ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя, гралися . Діти розповідали вірші про спорт , здоровя, демонстрували свою спритність, швидкість,  згуртованість. Малеча прийняла активну участь у вікторині ”Спорт-знайка”, під час якої згадали прислів’я, загадки про  спорт і спортивні ігри. В комп’ютерній залі присутні передивились  мультфільми про футбол.
                              

    Всі учасники свята отримали масу позитивних емоцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар