середу, 25 березня 2015 р.

Періодику читай і про все на світі знай!


 
  В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в читальній залі Тростянецької районної бібліотеки для дітей проведено День періодики для учнів 4-б класу СШ№5 під назвою «Періодику читай і про все на світі знай!». Учасникам заходу було цікаво дізнатися, що в книгозбірні поряд з книгами живуть багато газет і журналів, які з нетерпінням чекають зустрічі з юними читачами. Девізом свята стали слова:
Цікавого так багато,
Як за всим услідкувати?
Ти журнали вікривай
 Із захопленням читай!
  У програмі заходу були: зустріч з Поштарем Пєчкіним (бібліотекар Валентина Гладун), вернісаж журнальних новинок від бібліотекаря Ніни Бєльської, презентація «Щоб діти багато знали, є газети і журнали». Дітлахи також побували у веселій Грайландії. На сторінках дитячої періодики читайлики знаходили розбіжності на малюнках, відгадували загадки, проходили незвіданими лабіринтами, розгадували ребуси і кросворди.
  Цікавою і пізнавальною була виставка «Від журналу-до творчості», яка запрошувала пізнайок освоїти різноманітні  техніки прикладного мистецтва: орігамі, квілінг, витинанки та багато іншого. Яскраві сторінки журналів  «Жасмин» та «Умійко» пропонували зробити щось корисне своїми руками.
  Бібліотекарі переконані, що юні читачі в бібліотеці знайшли нових друзів-дитячі газети і журнали, які завжди допоможуть у навчанні, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу, та ще й допоможуть використати свій вільний час з користю.









Немає коментарів:

Дописати коментар