пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Хочеш цікаво жити-треба з книгами дружити





Літні канікули-гарна пора для бібліотекарів Тростянецької районної бібліотеки для дітей. Вони не тільки обслуговують читачів, а й організовують для них цікаве та змістовне дозвілля. На літературну розважалочку «Хочеш цікаво жити-треба з книгами дружити» завітали учні 3-Б, 4-Б класів СШ№2. Мандруючи країною розваг, школярі зупинилися в місті Читайликів, де ведуча заходу запропонувала дітям низку цікавих розважальних ігор та конкурсів: «Плутанина», «Нісенітниці», гру «Запитання-жарти». Далі подорожні потрапили на галявину веселих витівок «Настрій на Ура!», де зустрілися з бешкетником Карлсоном. Він на льоту придумував безліч цікавих розваг, конкурсів, навіть вікторину про себе вигадав і запропонував школярам. Діти досхочу пустували, реготали, гралися, вітали Карлсона.
  На арт-майданчик «Справжніх талантів» учнів запросив веселий Клоун. Діти інсценували пісню «Капітан, посміхнися!». Роль відважного капітана дісталася Жені Сороченко, який попри всі складнощі морського життя завжди залишався життєрадісним і щасливим. Найкращими співаками визнано Артема Колцуна і Дашу Мартиновську, а неперевершеними танцюристами заходу були Софія Сердюкова, Олександра Дзюба, Карина Стахів.
 Цей день був ще одним яскравим моментом літнього життя бібліотеки, коли наші користувачі змогли проявити свої здібності, отримати радість від спілкування з літературними героями і розважитися на всі сто відсотків.





Немає коментарів:

Дописати коментар