пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Знайомтесь: письменники Європи



До Дня Європи в Україні працівники Тростянецької районної бібліотеки для дітей провели каскад літературних задоволень «Знайомтесь: письменники Європи» для учнів 4-а класу СШ№5. З мультимедійної презентації «Казкові маршрути: дитячий вікенд в Європі» школярі познайомилися зі справжніми перлами європейсього фолькльору та їх авторами. Казкарі Європи подарували дітям усього світу Попелюшку та Червону Шапочку, Кота у чоботях і Снігову королеву, Чіполліно та Дюймовочку, Пеппі Довгупанчоху і Карлсона, що живе на даху та багато інших. Діти з задоволенням взяли участь у конкурсі «Шукай друга в книзі», грі «Допоможи Попелюшці», вікторині «Впізнай казку»,  в яких взяти участь запропонували гості заходу Пеппі Довгапанчоха та Червона Шапочка.
 Завершився захід примірянням кришталевого черевичка панночкам. Від бажаючих не було відбою.
 Учасники заходу залюбки гортали сторінки казок європейських письменників з книжкової виставки-знайомства «Добрі чарівники Європи».
 Нам, європейцям, в усі часи близька одна і та ж проблема-це боротьба добра зі злом. Ми сподіваємось, що після наших зустрічей у душах користувачів будуть проростати тільки зерна добра,любові,дружби, які посіяли герої казок Європи.










Немає коментарів:

Дописати коментар