пʼятницю, 12 січня 2018 р.

Запрошуємо в Книжчин дім



 Бібліотека – це книжковий храм, джерело ідей і скарбниця думок, що прокладають дітям стежку в майбутнє. Сьогодні важко уявити наше життя і життя наших дітей без книг. Книга приходить до кожного з нас у дитинстві. І тому дуже важлива перша зустріч дитини з книгою, з бібліотекою.
«Запрошуємо в Книжчин дім»-під такою назвою в Тростянецькій дитячій бібліотеці пройшла екскурсія для дітей групи «Дзвіночок»  ДНЗ «Калинка».
 В ігровій формі діти дізналися, що бібліотека - це справжнє місто, в якому є великі вулиці, книжкові будинки та книжкові квартири, як і чому потрібно дбайливо ставитися до книг, як правильно потрібно поводитися з ними, для чого потрібні книги і як вони створювалися. Малеча  була в захваті від прекрасних, креативних виставок бібліотеки, цікавих і яскравих книг, журналів, енциклопедій.
 Наші юні гості  здійснили захоплюючу подорож в загадковий книжковий світ, де відбуваються найнеймовірніші чудеса. Там на них чекала зустріч з Язикатою  Хвеською, Поштарем Пєчкіним, лялькова вистава «Перше знайомство» і багато різних цікавих випробувань.
 Діти брали участь у веселих конкурсах, казкових вікторинах та іграх, поринули  в чудовий, загадковий, таємничий світ казок і пригод.
 Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія. Сподіваємося, що віднині діти  стануть тут постійними відвідувачами.









Немає коментарів:

Дописати коментар