середу, 8 серпня 2012 р.

Бібліовеселощі в с. Жигайлівка

  Літо триває. Але це не тільки гарна пора року, це, насамперед , час відпочинку та цікавого,  змістовного дозвілля. Щоб залучити більше дітей до активнішого читання влітку, районна бібліотека для дітей продовжила своє біліотурне “Від селища до селища – бібліовеселощі”.  Цього разу ми завітали до села  Жигайлівка,  де нас гостинно зустріла господиня бібліотеки-філії  Сокрута Лідія Іванівна. На майданчику біля клубу зібралося чимало дітей віком від  4-х до 14-ти років охочих взяти участь  у бібліотечному cвяті.
    Привітала гостей директор комунального закладу Тростянецька РЦБС” Людмила Михайлівна Єфремова. А далі розпочалося справжнє театральне дійство. Діти з цікавістю переглянули лялькову виставу “ Бібліознайомство”, показану працівниками бібліотеки. Гості посмакувалилітературним
 вікторинним коктейлем “Чудесні казки з країни дитинства”, де проявили неабияку активність та знання літератури. З чарівного казкового Квіткового міста на свято завітала Королева квітів ( бібліотекар Кулініч Р.М.). Вона запропонувала присутнім конкурс ”Казковий вернісаж”,  в якому всі з задоволенням прийняли активну участь. Разом з ведучою заходу бібліотекарем  Гладун В.В. діти грали в різноманітні рухливі, пізнавальні, розважальні ігри Ріпка”, “ На болоті’, “Естафета з кубиками”, Біг сороканіжок”. Закінчилась ігрова частина заходу грою ”Спортивний марафон”. За традицією малеча залишила свої розфарбовані долоньки на аркуші ватману. В кінці свята присутні з задоволенням переглянули улюблені мульфільми і отримали солодкі призи.
     Діти пізнали багато нового і цікавого, кожен зміг проявити свої небиякі здібності. Працівники Тростянецької бібліотеки для дітей ще раз довели, що бібліотечне свято – це фейєрверк веселощів, гарного настрою, ігор, конкурсів, казки, пригод.

   






Немає коментарів:

Дописати коментар