вівторок, 20 листопада 2012 р.

Вчуся бути громадянином

     Правове виховання в дитячiй бiблiотецi-це дiяльнiсть, яка спрямована на формування правової свiдомостi i правової культури у пiдростаючого поколiння. Бiблiотекарi допомагають дiтям набути елементарних знань про найважливiшi  закони нашої держави, сприяти виробленню у дiтей почуття власної гiдностi i вiдповiдальностi за свої вчинки, повагу до закону i моральних норм. Щоб пояснити учням чому у суспiльствi всi громадяни повиннi дотримуватись вiдповiдних правил, формування у дiтей громадської свiдомостi, у iнтернет-залi районної бiблiотеки для дiтей для школярiв 4-го класу СШ №1 вiдбулася година права “Вчуся бути громадянином”.  Ведучi Н.Бєльська, В.Гладун ознайомили учнiв з основними положеннями Конвенцiї про права  дитини,учасники-дiти змогли обговорити проблеми "свободи”, "обов'язку”, "вiдповiдальностi". Тут вони могли висловити власну думку з приводу багатьох питань на тему правової освiти . Велику увагу бiблiотека придiляє популяризацiї лiтератури по правовому вихованню. Для школярiв була оформлена виставка “Зростаймо громадянами”. Присутнi з цiкавiстю i задоволенням взяли участь у мультвiкторинiазковi герої в країнi прав i обов'язкiв".
 У повсякденному життi школярам найбiльш потрiбнi саме знання своїх прав i обов'язкiв, i ми маємо надiю, що допомогли дiтям у формуваннi правової свiдомостi.







1 коментар:

  1. позикова компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники знехтували моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Написати на номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ВідповістиВидалити