суботу, 23 листопада 2013 р.

У Сонячному місті Миколи Носова

 
             23 листопада виповниться 105 років з дня народження чудового дитячого письменника Миколи Миколайовича Носова. Ось вже не одне дитяче покоління дружить з героями талановитих книжок Миколи Миколайовича Носова. Осяяні сонячним гумором та запальними хлоп’ячими фантазіями, ці книжки захоплюють сучасних дітей, як колись і їхніх батьків, радісною, невтомною вигадкою. Читати книги Миколи Носова люблять всі діти. Відкриваючи будь-яку сторінку, без посмішки неможливо читати.
          До ювілейної дати в бібліотеці  був проведений літературний диліжанс "У Сонячному місті Миколи Носова". Учасниками заходу стали учні 3-а класу СШ№5 . Бібліотекарі познайомили дітей з життям і творчістю письменника, прочитали та  разом з дітьми обговорили його дитячі оповідання “Живая шляпа “ і “Заплатка “.  Юні гості з цікавістю подивились мультимедійну презентацію “М.Носов -поет,письменник, казкар “. Діти весело відповідали на запитання вікторини за творами Миколи
Носова та з задоволенням подивились мультфільм“ Незнайко та його друзі”   .
      Йде час, однак персонажі, вигадані Миколою Носовим, не старіють. За його творами в театрах ставили п’єси, знімали мультиплікаційні та художні фільми. А у наші дні Незнайко навіть став героєм комп’ютерної гри.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар