вівторок, 24 грудня 2013 р.

Збережи ялинку

    Працівники Тростянецької бібліотеки для дітей вирішили започаткувати акцію,,Збережи ялинку”, яка проходить в дитячій бібліотеці з 16 по 31 грудня. У нас пропонуються альтернативні варіанти новорічного символу .             
     Активними учасниками акції стали члени гуртка ,,Умілі ручки”,який працює при районній бібліотеці для дітей. Учасники акції діти різних вікових категорій, створили новорічні композиції з різноманітних матеріалів. Найактивнішими стали учні СШ№5 Денис Холод, Тетяна  Яновицька, Андрій  Халізов. Представлені зимові красуні зроблені з паперу, цукерок, ниток, ґудзиків, ялинкових прикрас. Кожна робота унікальна, зроблена з неабияким задоволенням і вмінням. Результатом тісної співпраці юних користувачів  і бібліотекарів став казковий  Бібліоліс, який затишно розташувався в читальній залі дитячої бібліотеки. Всі бажаючі мають можливість помилуватись красою цих виробів.
    Мета нашої акції шляхетна – збереження хвойних лісів, зелене багатство країни, а чудово прикрасити свою домівку можна й без знищення ялинок. Сподіваємось, що даною акцією ми хоч якось привернемо увагу людей до проблеми збереження наших лісів. Ми запрошуємо всіх дітей міста стати учасниками  акції.









 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар