пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

Столик на двох


  Таку романтичну назву отримала виставка, організована в читальній залі Тростянецької районної бібліотеки для дітей. Уже її назва привертає увагу, а накритий скатертиною і сервірований посудом столик із двома підставленими до нього стільцями так і тягне читачів підійти і подивитися, а що це там таке?
   На столику між приборами розташовані книги по кулінаріі, на паперових серветках написані поради по сервіровці столу, правила поведінки за столом, цікаві рецепти, якими можна скористатися і взяти додому. Тут же папір й олівець, щоб записати для інших свій фірмовий рецепт.
  Бібліофіціант (бібліотекар Валентина Гладун) пропонувала відвідувачам книги по кулінарному мистецтву на вибір. Столик на двох замовили Максим Кальченко та Люда Ковальчук. Ліна Малініна , Валерія Лістрова зацікавилися українськими народними стравами та охоче записували їх. Влада Овчаренко  з задоволенням поділилася своїми рецептами. Рецепти домашньої випічки обирали Даніїл Шамаєв, Андрій Халізов, Лілія Рожкова ,Ярослав Ісаєв та інші користувачі бібліотеки.
   Завдяки виставці, багато з книг, які довго стояли на поличках, знайшли свого читача.





 

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар