середу, 14 січня 2015 р.

Колядуємо, щедруємо, нову радість всім даруємо



   Різдвяні свята-найкрасивіша зимова казка. Вони приходять до людей місячної морозної ночі,у світлі зірок. Звуки дитячих голосів наповнюють  Всесвіт. На землі запановує мир, а серця наповнюються любов’ю та спокоєм.
   Різдво з Колядою завітало і в нашу книгозбірню. В бібліотечній оселі, біля красуні ялинки, відбулося театралізоване дійство. Чари різдвяних мелодій долинали вже з ганку. В бібліотеку поспішали дошкільнята та вихователі  ДНЗ «Калинка».
    « У веселий, новорічний  та різдвяний час
   До нашої оселі запрошую Вас!»,- саме так вітала гостей бібліосвітлиці Ніна Бєльська. Свято розпочалося дзвінкою колядою, сповіщаючи світу про народження Ісуса  Христа. «Ой радуйся, земле, син Божий народився!»,- співали малята разом з вихователями.  «Щедрий вечір, добрий вечір, усім людям на здоровя!»,- підхоплювали діти віншування на добро, здоров’я та добробут. Особливо зворушливим був вертеп «І засіяла зірка ясна…» у виконанні дошкільнят. Колоритний виступ учасників з норовливою Козою допоміг донести до кожного радість Різдва. Гості рясно засіяли світлицю пшеницею та житом  щиро промовляючи: «Бажаємо вам добра від Різдва і до Різдва!»

                    



   









Немає коментарів:

Дописати коментар