четвер, 14 травня 2015 р.

Добре, мамо, що ти є, тепле сонечко моє





  Багато свят відзначають у нашій країні. Серед них День матері займає особливе місце. Це свято, яке не залишає байдужим жодну людину. У цей день хочеться сказати слова подяки всім Матерям, які дарують дітям любов, ніжність, добро і ласку.
 "Добре, мамо, що ти є, тепле сонечко моє" - так називався літературно - мистецький віночок, який пройшов у районній бібліотеці для дітей для наших давніх друзів, учнів 4 а класу СШ № 5 та їх мам. Валентина Гладун розповіла присутнім історію виникнення свята, коли його стали святкувати в Україні та як і коли святкують День матері в різних країнах. Бібліотекар запропонувала до перегляду презентацію "Мати - оберіг роду". Малеча з захопленням підспівувала пісні про маму у виконанні відомих українських співаків. Потім розпочалася друга частина свята - конкурсна. З величезним задоволенням мами і діти брали участь в іграх і конкурсах "Гарна господиня", "Мамабол", "Ніжна мамина рука", «Впізнай свою дитину» та багато інших. Школярі подарували мамам свої танці, вірші, пісні та гуморески.     
 На завершення свята, абсолютно по домашньому, пили чай, смакували печивом і цукерками. У теплій атмосфері непомітно пролетіли 2 години. Діти були дуже раді, що поруч з ними їх мами.
 Вітаємо всіх мам з цим душевним святом. Миру, добра, тепла!


  





Немає коментарів:

Дописати коментар