четвер, 2 липня 2015 р.

Нас книга кличе в мандри




 Літнього сонячного ранку працівники районної бібліотеки для дітей здійснили бібліодесант «Нас книга кличе в мандри» до дитячого табору центральної районної лікарні. Сама природа в цей день вітала всіх теплою посмішкою променистого сонечка.
  Ведуча Валентина Гладун і Клоун Тяпа (Валентина Бруєва) запросили малечу до ігрової кімнати. Діти зразу опинилися в атмосфері веселощів, радості, тепла і гарного настрою. Хлопчики та дівчатка з захватом брали участь у смішних розіграшах, веселих іграх. Діти спробували свої сили в конкурсах «Смішинки», «Хустинки», «Чарівний мяч», «Відгадай мелодію» та багато інших. Літературна вікторина «Весела подорож з героями книжок» допомогла присутнім згадати не тільки улюблених літературних героїв, а й авторів. Юні читайлики з величезним задоволенням подивились цікаві і пізнавальні мультфільми. Дітей зацікавили книги, представлені  на книжковій виставці – розвазі «Хай ваше літо буде книгами зігріте», які можна почитати під час літніх канікул.
 Цей час, проведений з бібліотекою, виявився найкращими ліками від нудьги, підняв усім настрій. Було весело, гамірно, лунав дзвінкий дитячий сміх. Діти отримали величезний заряд енергії та позитивних емоцій.


















Немає коментарів:

Дописати коментар