пʼятницю, 17 липня 2015 р.

Читаючий дворик




 На величезне прохання дітей та дорослих "Читаючий дворик" знову на вулиці Будівельній. Бібліотекарі Тростянецької районної бібліотеки для дітей підготували для них свято книги «Літо без нудьги!». Вийшовши на подвір’я, діти враз потрапили у чарівний "Книголіт". А зустріли їх Розбійниця з «Бременських музикантів» (Валентина Гладун) та Королева Гра (Валентина Бруєва), які запросили присутніх у «Літній книжковий круїз». Кожна дитина мріє про подорожі та пригоди, тому діти зручно вмостилися і "полетіли" на "Бібліотечну станцію» з зупинками: "Планета загадкова", "Планета чарівних казок", "Планета музична", "Станція чудес", де показали свої знання в конкурсах, літературних вікторинах, відгадуванні загадок. А потім Королева Гра запросила присутніх прийняти участь в рухливих, розвиваючих іграх, спортивних змаганнях. Радості малечі не було меж! Якою радістю, яким захватом світилися дитячі оченята! .
 На майданчику була оформлена книжкова  виставка - інсталяція «Читай як я, читай краще мене». Гамак завжди асоціюється з відпочинком, а який відпочинок без цікавої книги! В гамаку, на столику - яскраві  книги і журнали. Кожен гість міг вибрати вподобану йому книгу, почитати її, зручно розташувавшись на лавках і каруселях. Навіть найменші діти із задоволенням гортали книги і розглядали ілюстрації. Наприкінці зустрічі виставка опустіла - книги вирушили в подорож до юних читачів.
 У нас вийшло справжнє казково-спортивне свято.  Кожний маленький читач отримав солодкий подарунок. У змаганнях на цьому святі  перемогла дружба і гарний настрій. Всіх присутніх об'єднала любов до читання і книги. До нових зустрічей у «Читаючому дворику!».





 




Немає коментарів:

Дописати коментар