понеділок, 4 січня 2016 р.

Рік новий - казковий час, хай здивує щастям вас!


Крокує Новий рік
І наближається Різдво!
Нехай в бібліооселі,
Теплом сердець зігрітій,
Панують щастя, радість і добро!
 На вулиці заметіль, холод, а в бібліотеці ялинка , дитячий сміх і свято! Новий рік - чарівний час, час чудес і сюрпризів. Тростянецька районна бібліотека для дітей дарує дітям найголовніше, що потрібно для справжнього свята - новорічний настрій. «Рік новий - казковий час, хай здивує щастям вас!» - так називалася  новорічна програма, яка пройшла в читальній залі для школярів міста.  Бібліотекар розповіла дітям про цикл зимових свят та традиції їх святкування. Велику зацікавленість у присутніх викликала розповідь про те, як святкують Новий рік у різних куточках світу. Новорічна програма була насичена іграми, гумором, сюрпризами, снігопадом книжок.
 Разом з Дідом Морозом, Снігуронькою та  Клоуном малеча взяла участь у захоплюючих конкурсах : «Літературні гірлянди», «Веселі сніжки», «Дід Мороз і компанія», «Новорічна кругосвітня  подорож» та  багато інших. Гостям свята  запропонували  познайомитися зі «сніговими казками» і скласти свою чарівну історію. Школярі переконалися, що Дід Мороз - справжній чарівник, здатний творити дива.
А потім в бібліотеці розпочалася справжня «снігова заметіль». З чарівного чобітка веселого Клоуна враз посипалися загадкові сніжинки, ребуси, переплутанки. Дітлахи взялися до їх веселого розгадування,  «з’їзджали» з крижаних гірок, прогулювалися по льодяному лабіринту, знаходили дорогу до палацу Снігової королеви.
 Школярі  дізналися про історію улюбленого свята з виставки-сюрпризу  «Новий рік - казкове свято». Тут діти знайшли  інформацію про традиції зустрічі Нового року в різних країнах та як Дід Мороз і Снігуронька стали головними чарівниками Нового року.











Немає коментарів:

Дописати коментар