четвер, 19 травня 2016 р.

Щоб рости і розвиватись міцними, як броня, фізкультурою займатись треба, друзі, нам щодня




Здоров’я - це найвище благо, дароване людині Природою. Без нього не можна зробити життя повноцінним і щасливим. Про те, як не втратити цей дарунок бездумно, йшла мова на вернісажі здоров’я «Щоб рости і розвиватись міцними, як броня, фізкультурою займатись треба, друзі, нам щодня», на який до районної бібліотеки для дітей завітали учні 2-а класу СШ№5.
 Від чого ж залежить щасливе життя і здоров'я дітей? Бібліотекарі допомогли  юним користувачам  знайти правильну відповідь на це і інші запитання. В ході зустрічі школярі дізналися про режим дня, познайомилися з предметами гігієни, з раціональним харчуванням, як правильно загартовуватися, відпочивати і, звичайно, щоб бути здоровим, потрібно обов'язково займатися спортом.  Вони разом з бібліотекарями вирушили в країну Здоров'я. По дорозі на різних станціях-«Розмова з книгою», «Ігрова», «Відповідь-питання», «Загадки» учні  виконували різні завдання: відповідали на питання, відгадували загадки, брали участь у сценках, знайомилися з повчальними книгами К. Чуковського та інших авторів.
 Цікавою була зустріч з Застудою, яка намагалася своїми витівками накапостити дітям. На  станція «Фізкультхвилинка»,  дітлахи  довели, що  вони не якісь там слабаки: під веселу музику  зробили фізичні вправи, взяли участь у рухливих іграх і навіть потанцювали.  В ході заходу діти переглянули  мультимедійну презентацію «Здоровим бути модно!».
 Бібліотекарі представили присутнім книжкову виставку-пораду  «Здоровий я -здорова країна», на якій були представлені  книги про спорт, здоровий спосіб життя, відомих спортсменів.
 А на заключній станції «Побажання» працівники бібліотеки побажали малим фізкультурникам бути завжди здоровими, активними  і життєрадісними.







Немає коментарів:

Дописати коментар