четвер, 28 липня 2016 р.

Літературні «вітаміни» для маленької дитини





 Вже стала традицією для Тростянецькоi дитячої бiблiотеки вiдвiдувати дiтей дитячого табору центральної районної лікарні. Цього разу працівники бібліотеки пiдготували  для них пiзнавально-розважальну програму  «Лiтературнi «вiтамiни» для маленькоi дитини». Діти одразу опинилися в атмосфері веселощів, радості, тепла і гарного настрою. Лiтнi вiтамiни Вишня, Клубника та Зелене Яблуко принесли з собою «вiтамiни» лiтературнi та запросили присутнiх у захоплюючу подорож книжковим свiтом. Хлопчики та дівчатка з захватом брали участь у смішних розіграшах, веселих іграх. Діти спробували свої сили в конкурсах «Смішинки», «Чарiвна казка», «Веселий м’яч», «Відгадай мелодію» та багато інших. Малеча проявила  творчу уяву, фантазію, винахідливість і кмітливість пiд час iгор «Закодоване слово», «Всезнайки», «Фантазери». 
 Маленькі читайлики зустрілися з улюбленими літературними героями, поринули в атмосферу мультиплікаційних фільмів, створених на основі творів відомих письменників. Бiля книжковоi виставки-новинки «Подорож на планету «Бібліотека»» бiблiотекарi провели бiблiофреш "Книжкова феєрiя"
 Час, проведений з бібліотекою, виявився найкращими ліками від нудьги, підняв усім настрій. Було весело, гамірно, лунав дзвінкий дитячий сміх. Під час заходу діти дізналися багато нового та цікавого, отримавши лише позитивні емоції. Ми з радістю чекаємо на нових гостей у книгозбірні.













Немає коментарів:

Дописати коментар