пʼятницю, 5 серпня 2016 р.

Торбинка цікавинок про різних тваринок



  Як не любити домашніх тваринок -  цих симпатичних песиків, котиків, кроликів, хом’ячків, папужок? Вони тішать нас, створюють затишок у родині, стають добрими друзями. Та, як і з людьми, з домашніми улюбленцями треба вміти дружити. Адже вони теж можуть ображатися, сердитися і захищатися.
  Тростянецька районна дитяча бібліотека в центральному парку провела для дітей міста пізнавально-розважальний інструктаж «Торбинка цікавинок про різних тваринок».
  Бібліотекарі розповіли присутнім про те, що до вподоби і не до вподоби тваринам, в якій ситуації і добрий песик може вкусити, та коли сердиться киця. Діти активно обговорювали поведінку своїх домашніх улюбленців, взяли активну участь у літературній вікторині «Чи знаєш ти?», відгадували загадки про тварин. Школярам дуже сподобався конкурс «Краще ім’я», під час якого малеча придумала клички нашим казковим кицям і собачкам.
   Бібліотекарі провели бібліографічний огляд біля книжкової виставки-поради «Треба уміти з тваринками дружити», після якого книги з виставки вмить розібрали по домівках.

       





Немає коментарів:

Дописати коментар