середу, 9 листопада 2016 р.

Мистецькі сходи Сумщини



Сумський обласний театр для дітей та юнацтва радо зустрічав представників мистецької спільноти Сумщини з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Обласна культурно-мистецька акція «Мистецькі сходи», організована і проведена Сумським обласним науково-методичним центром культури і мистецтв за підтримки управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації, зібрала працівників галузі
 Цьогорічне урочисте дійство відбулось у форматі професійного рейтингу, який визначив відповідні номінації й категорії основних професій галузі, а саме у бібліотечній, клубній, музейній справі тощо.
За високий професіоналізм і самовіддану працю заступник начальника управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації Антоніна Ігнатченко відзначила переможців у номінації «Бібліотечна справа» в категоріях «Професіонал бібліотечної справи» та «Креативний бібліотекар». У категорії «Креативний бібліотекар» перемогу одержали Сумська обласна дитяча бібліотека ім.М.Островського та Тростянецька районна бібліотека для дітей. Сертифікат володаря почесної відзнаки обласної культурно-мистецької акції «Мистецькі сходи» отримала заступник директора КЗ «Тростянецька центральна районна бібліотека» Раїса Михайлюченко.



Немає коментарів:

Дописати коментар