пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Професія захищати Батьківщину



 6-ого грудня – молоде, але шановане в нашій державі свято – День Збройних сил України. Це свято козацького бойового духу, української звитяги, національного війська нашої держави та усіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі. . А ще це свято всіх тих, хто носить погони, хто служить в українській армії і боронить міць і кордони рідної землі.
 Користувачі бібліотеки, учні 9-а класу СШ№2, стали учасниками уроку патріотизму «Професія захищати Батьківщину». За допомогою мультимедійної презентації  «Уклін усім, хто край свій боронить» бібліотекарі розповіли присутнім про історію української армії та  про те, що сьогодні українські солдати на Сході нашої країни забезпечують мир та спокій.
 Почесним гостем заходу став наш земляк, учасник АТО, представник Збройних сил України, старший солдат 79-ї десантно-штурмової бригади Володимир Вікторович Сенченко. Гість заходу розповів про нелегкі армійські будні,  про важкі моменти під час боїв, про відносини з місцевим населенням, про підступні вилазки ворога, про допомоги волонтерів та важливість підтримки захисників Вітчизни. З великою шаною і тугою учасники заходу  згадали  про чотирьох героїв-земляків, які, на жаль, загинули, виконуючі свій військовий обов’язок. Хвилиною мовчання присутні  вшанували пам’ять тих, хто на сході України поклав своє життя  за цілісність і незалежність нашої держави.
 До речі, сьогодні  у Володимира Вікторовича Сенченка День народження. До бібліотеки привітати свого фронтового побратима завітав молодший лейтенант Збройних сил  України  Євгеній Сергійович Клєймьонов.
 Учні підготували для гостей вірші та пісні про українську армію і АТО.
До Дня Збройних сил України в бібліотеці організована книжкова виставка-гордість  «Збройні сили України-гордість та міць нашої держави», на якій представлені книги та періодичні видання, що знайомлять дітей з історією українського війська з давніх часів до сьогодення.
Сьогодні на наших військових покладена неабияка священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу Віримо, що завдяки їхній мужності та доблесті, українське небо буде мирним і безхмарним!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар