понеділок, 21 серпня 2017 р.

Щоб літом не сумувати-вибирай, що прочитати




 Літо, канікули - який дивовижний час!  Можна робити все, що завгодно: гуляти,  грати з друзями, дивитися телевізор, сидіти за комп'ютером, а можна ще подорожувати по морю книг, розваг та ігор. Щороку Тростянецька районна бібліотека для дітей  намагається зробити літні канікули ще більш різноманітними і цікавими для своїх читачів. Це не тільки цікаві книги і виставки, затишна домашня атмосфера і тепло, а й велика програма заходів.
 Щоб  урізноманітнити літній відпочинок дітей, ознайомити малят і батьків з кращими зразками дитячої літератури, працівники бібліотеки провели в міському парку бібліотечні зустрічі «Щоб літом не сумувати-вибирай, що прочитати».
 Присутні в цей час в парку діти, їх батьки з задоволенням ознайомилися з  літературою  з книжкової виставки-настрою «Влітку книги ти читай, світ чудовий відкривай». Книги, представлені на виставці,  відкрили чарівне віконце у захоплюючий світ казок та фантастичних творів, цікавих захоплень і незвичайних пригод,  розкрили багатство і красу рідного краю, а також розказали про життя і історії дітей під час літніх канікул. Діти перегорнули сторінки своїх улюблених журналів, і відкрили для себе нові, а також дізналися, чим журнал відрізняється від книги, хто його випускає, і які з них можна знайти в бібліотеці. А потім відповідали на запитання літературної  вікторини «З якоЇ я книги?».
 Великий та чудовий світ - світ Книги - відкрив для юних чомусиків свої двері. Саме Книга здатна зробити дитячий світ радісним, наповнивши новим, яскравим сенсом і змістом життя наших дітей.







Немає коментарів:

Дописати коментар