вівторок, 22 серпня 2017 р.

Вірю в майбутнє твоє, Україно!



  Святкування головних свят країни Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України є завжди в полі зору працівників Тростянецької районної бібліотеки для дітей.
З цієї нагоди працівники книгозбірні провели урок державності «Вірю в майбутнє твоє, Україно!». Учасниками заходу мали можливість стати користувачі бібліотеки,  учні 6-а класу СШ№5.
 Зустріч розпочалася з розповіді бібліотекарів про історію свят. Юні слухачі дізналися про те, що Україна – це незалежна держава, яка має свою територію, свою державну мову, свої закони, символи української державності – прапор, герб і гімн.   Діти активно відповідали на питання патріотичної вікторини «Мій рід, моя Батьківщина – це все моя Україна», згадали традиційні українські страви, під час гри «Які ми?» з’ясували риси характеру українців, пригадали імена, які дають дітям України. Присутні довідалися про рекорди, встановлені українцями, які було занесено до Книги рекордів України та Книги рекордів Гіннеса. На заході звучали вірші і пісні про Україну.
 Чудовим доповненням заходу стала мультимедійна презентація «Велична і свята моя рідна Україна!», з якої присутні більше дізналися про нашу країну-рідний край з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, мудрими і талановитими людьми.
 Для школярів була організована книжкова виставка-огляд «Коли ти воскресла, Україно, то вознесися духом, вознесись!», на якій була представлена література, присвячена історії формування української державності, боротьбі українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України.  










Немає коментарів:

Дописати коментар