понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Попутний книжковий вітер



 Осінні канікули  – чудовий привід завітати до бібліотеки… Яскраві книжкові виставки, захоплююча розповідь про книжковий світ, Всесвітня мережа, добірка цікавих книг і журналів – все це чекало на малечу з Буймерської загально-освітньої школи, яка завітала на екскурсію до  Тростянецької районної бібліотеки для дітей. Діти стали учасниками  осінньої катавасії «Попутний книжковий вітер»
 Бібліотекар розповідала школярам про те, як потрібно вести себе при відвідуванні бібліотеки, як слід поводитися  з книгами. В ході екскурсії діти дізналися про те, як орієнтуватися в книжковому місті, що є два відділи - це абонемент і читальний зал, що у кожної книги є своя  адреса. Школярі з задоволенням подивились лялькову виставу «Перше знайомство».
 Присутні разом з Клоуном та Розбійницею взяли участь у вікторинах «Літературне знайомство», «Бібліотечна спартакіада», конкурсах за мотивами казок та  улюблених дитячих творів.
 Учні відвідали «Салон літературних новинок». Перегляд нової літератури порадував юних користувачів  чудовими, барвистими книгами та журналами.
 Зустріч з бібліотекою була фантастично захоплюючою, неймовірно приємною і надзвичайно насиченою.
  Нехай книга завжди залишається для дітей добрим і вірним другом, який відкриває новий світ фантазії і цікавих пригод для кожного.








Немає коментарів:

Дописати коментар