пʼятницю, 13 липня 2012 р.

Бібліовеселощі в с.Білка


 Районна бібліотека для дітей  цього літа запровадила в життя ще одну новинку - бібліотурне  по селах Тростянецького району. Його мета  - активізація дитячого читання в літній період та організація змістовного дозвілля  користувачів за місцем проживання. 

            “Від селища до  селища бібліовеселощі”, - саме під такою веселою назвою  команда бібліотекарів розпочала  дитячу розважально-пізнавальну програму в с.Білка .

 Працівники бібліотеки привезли з собою книги, журнали, мультимедійне обладнання та гарний настрій. І саме цей настрій намагалися передати юним читачам.

            Захід відбувся у сквері, біля сільради. Малеча з цікавістю спостерігала  за підготовкою і з нетерпінням  чекала початку.

            Дітей привітала директор закладу Єфремова Л.М.  А далі відбулося найцікавіше:  зустріч з тіткою Василиною — Веселиною ( бібліотекар Н.Бєльська) , яка не давала дітям сумувати.. Вона без кінця щось вигадувала: веселила, спонукала дітей до розваг, пропонувала дітям взяти участь у конкурсі “Треба нам багато знати, щоб загадки відгадати”. Потім зацікавила вікториною “Казки ми читаємо, літечко вітаємо”, в ході якої до юних читачів завітала Білосніжка  (бібліотекар О.Іванцова). Вона принесла дітям торбинку з казковими  речами, квіточку-вітрячок та кошик яблук., які передали лісові гноми на гостинець.

            Особливою активністю відзначились  юні білківці в конкурсах “Солодкоїжки“, “Кульки - повітрульки” і “Утамуй спрагу”.

            Але найцікавіше було попереду. На юних чекав онлайн -мультик. Інженер-програміст бібліотеки Світенко С. забезпечив показ цікавої  мультподорожі.

            А на завершення білківців , як і годиться, чекали солодощі, надані благодійною організацією “Тростянеччина — рідний край”.

            Задумане бібліотекарями  вдалося. Діти отримали невеличке свято від  райбібліотеки, за яке щиро дякували.




Немає коментарів:

Дописати коментар