середу, 11 липня 2012 р.

Одного разу ми читали разом


     11 липня о 10 годині ранку працівники районної бібліотеки для дітей Н.М.Бєльська і В.В.Бруєва  в міському парку провели літні читання “Одного разу ми читали разом”. Міцем дислокаціі обрали дитячий ігровий майданчик. Саме тут, біля деревяної скульптури казкової героїні Баби-Яги розмістили стенд з яскравими книжечками та дитячою періодикою.
     До ігрового майданчика почали сходитися матусі й татусі зі своїми дітьми, бабусі й дідусі з онуками. Бібліотекарі підходили до кожної родини, ненавязливо знайомились, пропонували змістовно провести час разом. Зацікавивши розповіддю про книжки, пропонували їх почитати. Працівники бібліотеки разом з дітьми розглядали малюнки, читали вголос, пропонували рухливі ігри. Так сімя Політучих ,в складі якої татко з донечкою Юлею і синочком Богданчиком, відразу потяглися до дитячих журналів. Уважно переглядали кожну сторіночку та ставили безліч запитань. Бібліотекар Н.Бєльська невтомно спілкувалася  з малечею, даючи відповіді на їх “Чому?”. А матуся Євгенія Гайдаржи з маленькою донечкою Полінкою разом з бібліотекарями гралися, переглядали книги, читали вголос дитячі віршики, зацікавилися малюнками до них. А бібліотекаря Валентину Бруєву  уподобала Поліна Шелепова, яка прийшла в парк з бабусею. Вони разом весело гралися, веселилися, бавилися повітряними кульками, а головне читали разом: бібліотекар, бабуся і маленька Полінка.
     В парку працівники бібліотеки перебували майже три години, обслужили 15 діток. Підсумком літніх читань стали шість нових читачів, а найбільшою радістю стали відвідини РДБ родин Пальошко, Ніколайчук, Політучих, Шелепових.

Немає коментарів:

Дописати коментар