пʼятницю, 7 червня 2013 р.

Чаклунство книжкового літа


Літо, звичайно,чудова пора.
Знають дорослі, а також дітвора.
Мить-вже на місці. Бібліотека стрічає!
Щиро, як друг, усіх вітає.
       З приходом довгоочікуваної, чудової пори  року-літа, коли  у  школярів розпочалися канікули,в бібліотеці для користувачів  проходять пізнавально-розважальні програми, інтелектуальні та рухливі ігри, конкурси та вікторини, перегляд мультфільмів у бібліотечному кінозалі та багато інших заходів.
     Гамірно, весело та багатолюдно було в  районній бібліотеці для дітей 7-го червня, бо сюди завітали на розважальний марафон “Чаклунство книжкового літа“ учні 1-4-х класів СШ№3. Ведуча заходу Н.Бєльська привітала присутніх з закінченням навчального року і запросила всіх у подорож до чарівного містечка “Казка”. На кожній зупинці дітей зустрічали казкові герої :Чаклунка(В.Гладун) і Баба Яга(О.Колцун), які пропонували цікаві і веселі завдання маленьким читачам. Завдяки своїй обізнаності, начитаності, ерудиції, спритності і винахідливості школярі змогли відповісти на всі запитання.
      Бібліотекарі створили справжню веселу атмосферу свята з кумедними конкурсами, дотепними вікторинами та веселими розвагами. Захід був насичений різноманітністю завдань, радістю і дитячим сміхом. А в кінці учасники свята отримали солодкі призи.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар