пʼятницю, 12 липня 2013 р.

Бібліорозвага "Влітку читаємо - світ відкриваємо"


            Усе, чим ви цікавитесь,
            Ви знайдете в книжках.
            На всі питання – відповідь
            На їхніх сторінках.

   Літо – це весела пора для дітлахів, яка дана їм для зміцнення здоровя і духовного зростання. Літні канікули – це гаряча пора для бібліотекарів, коли дітей не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля.
   От і Тростянецька дитяча бібліотека завітала в гості до літнього табору Центральної районної лікарні. Дітей було запрошено до урочища Нескучне, де на свіжому повітрі, бібліотекарями Н.Н.Бєльською та О.М.Колцун, була проведена бібліорозвага «Влітку читаємо – світ відкриваємо».
   Діти, віком від 4 до 11 років у кількості 19 чоловік, цікаво провели час: читали книжки, переглядали журнали, малювали та просто розважались.
   Для вихованців табору бібліотекарі підготували багато різноманітних конкурсів, такі як: «Квітуча галявина», «Піймай метелика», «Мумія», «Ласунчик», «Швидше розмалюй малюнок» та інші, в яких дітвора з задоволенням приймала участь.
   Та найцікавіше чекало дітей пізніше. Наприкінці заходу було влаштовано «Бульбашкову феєрію», де всі діти мали змогу наповнити лісову галявину яскравими бульбашками.
   Вихованці літнього табору дізнались багато пізнавального та отримали масу позитивних емоцій, а солодкі призи, надані шоколадною фабрикою та благодійним фондом «Тростянеччина – рідний край» додали малечі настрою.

 












Немає коментарів:

Дописати коментар