вівторок, 2 липня 2013 р.

Бібліовеселощі у селі Люджа


   Літо вже вкотре  збирає  сільських  дітлахів на «Бібліовеселощі». В розпал літа бібліотекарі Н.Бєльська, В.Гладун, О.Колцун здійснили бібліотурне до невеликого, мальовничого села Люджі.
     Погодьтеся, що не просто літнього сонячного дня всидіти з книгою в приміщенні, особливо дитині. Але як це чудово, коли книга приходить на зелене подвір’я, або прямо на ігровий майданчик. Ось саме тому К.І.Лобіна, завідуюча Люджанською бібліотекою – філіалом і зібрала дітей на свіжому повітрі на зеленій галявині шкільного двору Люджанського НВК.



   Працівники бібліотеки швидко облаштували місце проведення переглядом літератури «Липень літо покотив – і читати захотів» та місце для гри «Веселі розваги з казковими героями», а потім і самі «перевтілилися» в тітку Казкарку, Вченого кота, Веселого Карлсона і театралізоване дійство розпочалося.
   Надзвичайно насичена програма проходила в номінаціях «Загадкове асорті», «Любителі казок та мультиків», «Пісня веселенька – звеселя серденько», «Скажемо грі – так!»
   Захід проходив у веселій, невимушеній атмосфері, тому кожен учасник мав можливість продемонструвати свої знання, розкрити здібності. Маленькі люджани проявили себе не лише як ерудити, а й як актори, співаки, гімнасти. Зокрема, подивували працівників бібліотеки своїми талантами
 
   Не обійшлося свято без солодощів, які діти отримали від благодійників. А ще бібліотекарі мають надію, що цей захід діти запам’ятають надовго.                          

Немає коментарів:

Дописати коментар