четвер, 24 жовтня 2013 р.

Дитячі історії про найголовніше

 
     Для кожної людини дорога у великий світ починається з книги. Книга-це віконце, через яке діти бачать, пізнають світ і самих себе.
   У Тростянецькому районі на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, який проголосив 2013 рік Роком дитячої творчості, проведено районний тур Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Дитячі історії про найголовніше».  Юні читачі Тростянеччини взяли активну участь у Конкурсі, метою якого було розвинути фантазію та творчі здібності у дітей та підлітків , надати можливість кожному учаснику відчути радість досягнення успіху, повірити в себе.
    У Конкурсі брали участь всі бажаючі користувачі-діти Тростянецької районної бібліотеки для дітей та сільських бібліотек-філій. Умовою конкурсу було виготовлення кожним учасником книжки-саморобки. Конкурсанти мали змогу продемонструвати свою творчу уяву, а також вміння і здібності у викладенні матеріалу і оформлення книжки.
   Діти проявили свої знання, активність, наполегливість, майстерність, креативність. Світ дитячих уявлень і вражень постав у поетичних, прозових творах про особисті, родинні історії,  любов до рідного краю, до звичаїв, традицій свого народу. Всі книги захоплюють, вони яскраві, барвисті.
     В Сумській обласній дитячій бібліотеці ім.Островського підведені підсумки першого туру Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості ,,Дитячі історії про найголовніше’’ . Визначено 18 робіт конкурсантів-переможців, які направлені до Національної бібліотеки України для дітей для участі у підсумковому турі Конкурсу. До число переможців ввійшли і користувачі Тростянецької централізованої бібліотечної системи.
    Грамотами нагороджено користувачів Буймерської сільської бібліотеки-філії,  автори роботи ,,Пані киця” Дорош Віталій та Артем, а також користувач Станівської сільської бібліотеки-філії, автор роботи ,,Ой на Івана, та й на Купала” Овчаренко Ольга.
   Подяки за творчість, креативність та активну участь одержали користувач Гребениківської сільської бібліотеки-філії, автор роботи ,,Моя історія”- Іванова Ірина та користувач Білківської сільської бібліотеки-філії, автор роботи ,,Традиції св’яткування дня народження”- Савченко Кароліна.
   Щиро дякуємо всім, хто долучився до створення книжок-саморобок і приніс радість собі та іншим. Бажаємо всім переможцям першого туру Конкурсу, перемог в підсумковому турі, який проходитиме в Національній бібліотеці України для дітей в грудні 2013 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар