пʼятницю, 25 жовтня 2013 р.

Свято ведмедика


       Хто не святкував Всесвітній день іграшкового ведмедика в районній бібліотеці для дітей 25 жовтня,  той пропустив найцікавіше у своєму житті. А подивитись тут було  на що... Бачили  б ви, скільки кошлатих, великих і малих, веселих і сумних іграшкових ведмедиків зібралися в читальній залі разом зі своїми друзями — учнями 2-х класів СШ № 5 та з дітками  з усиновлених сімей.
       Відгадавши пісеньки-загадки ведмедика Вінні -Пуха, діти  стали учасниками вікторини “Хай кожен послухає, наставивши вуха, про нашого Пуха”. Гарненько позмагавшись  та розім'явшись,  гості переглянули презентацію майстер-класу керівника гуртка ПДтаЮ Інни Павлівни Шимко  з пошиву м'якої іграшки, а саме ведмедика, і змогли  переконатись, що власноруч виготовлена іграшка — найкращий друг дитини.
      Цілу бурю емоцій у дітей викликала лялькова вистава  “Марійка і ведмідь”. Вони щиро співчували Марійці і одночасно жаліли самотнього ведмедя.
       А наприкінці свята до дітей завітав і наш рідний, місцевий ( тростянецький ) ведмедик Барні, який розповів дітлахам про нашу шоколадну фабрику, яка виготовляє насмачніші в світі бісквітні тістечка  “Ведмедик Барні”, познайомив дітей із сайтом “шоколадки” в Інтернеті. Ведмедик створював  гостям  святкову атмосферу , розповідав цікавинки з життя ведмедів та викликав щасливий вереск дітвори  під час активної гри “ У ведмедя у бору”. У кожної дитини цього дня була можливість поласувати смачним бісквітом від спонсора свята шоколадної фабрики  “Крафт Фудз Україна”.     
        Дружній сміх та схвальні вигуки глядачів красномовно підтвердили, що живе, а не віртуальне спілкування — незамінний атрибут щасливого дитинства.
        Свято вдалося ! І  яскравим підтвердженням цього були захоплюючі враження більшості гостей: “А ми і не здогадувались, що в бібліотеці можна  так  класно провести свій час”.



 

 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар