середу, 23 жовтня 2013 р.

Дитяча бібліотека сьогодні:нові можливості, нова якість обслуговування



       Під такою назвою 23 жовтня на базі Сумської обласної дитячої бібліотеки ім. М.Островського на виконання плану роботи управління культури і туризму, національностей та релігій Сумської обласної державної адміністрації на 2013 рік відбулося обласне програмно-цільове навчання, метою якого було підвищення фахового рівня бібліотечних працівників і розповсюдження кращого досвіду роботи.
    У роботі навчання взяли участь заступники директорів централізованих бібліотечних систем, методисти по роботі з дітьми, завідувачі дитячих відділів та відділів обслуговування користувачів-дітей міських та районних бібліотек з усіх регіонів Сумщини.
     З привітальним словом до учасників професійного зібрання звернулась заступник начальника управління культури і туризму, національностей та релігій Сумської обласної державної адміністрації Ніконова Любов Олексіївна, яка побажала всім присутнім плідної праці, нових знань та гарних вражень. Крім цього, Любов Олексіївна вручила грамоти і подяки від управління культури і туризму, національностей та релігій кращим дитячим бібліотекам, які взяли активну участь у Спільному (віртуальному) проекті «Книги будують мости» та обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Дитячі історії про найголовніше». Продовжила церемонію нагородження грамотами і подарунками від бібліотеки заступник директора бібліотеки Школа Віра Михайлівна.
    До числа кращих бібліотек області увійшла Тростянецька районна бібліотека для дітей, яка одержала грамоту за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок  у розвиток бібліотечної справи та подяку за належну організацію і проведення в бібліотеках району Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості ,,Дитячі історії про найголовніше” від управління культури і туризму, національностей та релігій Сумської обласної державної адміністрації та подяку від Сумської обласної дитячої бібліотеки ім.М.Островського.                 


 







Немає коментарів:

Дописати коментар