пʼятницю, 10 січня 2014 р.


       2014 рік указом Президента України оголошено роком Шевченка в Україні.
     Цього року вся Україна та Міжнародна спільнота святкуватиме унікальну подію: славетний ювілей – 200 років від дня народження Т.Г.Шевченка – видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча.
      Т.Г.Шевченко – видатний син українського народу, його честь і совість. Він був людиною універсальних талантів та інтересів. Немає такої сторони життя, до якої він не торкався би у своїй творчості. Поезія і проза Т.Г.Шевченка живе серед нас і вселяє віру і надію, допомагає перебороти труднощі.  
     З нагоди 200- річчя від дня народження поетичного символа України Тараса Григоровича Шевченка у читальній залі Тростянецької районної бібліотеки для дітей відкрито книжково – ілюстровану виставку ,,Його весна довіку не зів’яне, його ,,Кобзар” нікому не спалить”.  
     На експозиції представлені збірки, довідкові видання, статті з періодичних видань і твори письменника. Знайомство з виставкою дозволить користувачам бібліотеки повніше пізнати глибину творчої спадщини великого Кобзаря, перейнятися національною гордістю свого народу.
    Виставка діятиме постійно і буде доповнюватись новими, цікавими документами до ювілею великого Кобзаря.


Немає коментарів:

Дописати коментар