четвер, 2 січня 2014 р.

Веселиcь дітвора, Новий рік прийшов. Ура!

  Тростянецька книгозбірня створила сприятливі умови  для спілкування дітей під час зимових канікул. До послуг користувачів- книжкові новинки, цікава книжково-ілюстративна виставка “ Хай щастить усім нівроку в кожен день Нового року!“, дитячі періодичні видання, захоплюючі масові заходи, можливість посидіти в Інтернеті та поспілкуватися з однолітками біля красуні ялинки. А ще помилуватися новорічним креативом “Зимова феєрія“.
                                          Почався рік новенький!
                                          Юний, свіжий, молоденький!
                                          Подаруй нам радість світлу,
                                          Більше книжечок на втіху!
    Гамірно та весело розпочався Новий рік в Тростянецькій районній бібліотеці для дітей. Ігровий мікс Новий рій-чудове свято, буде радості багато зібрав в читальній залі шанувальників новорічно-різдвяних свят- учнів 3-х класів СШ№5. Діти одразу потрапили під снігопад новорічних загадок. Разом з Розбійницею (Рена Кулініч) з казки Снігова Королева покружляли “ на  каруселі розваг. З задоволенням взяли у часть у змаганнях “Зимова рибалка “,конкурсі  “Найкраща сніжинка “,наввипередки будували новорічну фортецю для Снігової Королеви, перевтілювалися в Коника-Горбоконика, відповідали  на запитання жартівливої  вікторини “Зимова круговерть“, яку провела бібліотекар Ніна Бєльська,  Всі присутні отримали безліч вражень, позитивних емоцій та новорічного настрою.
   Як посланець від Діда Мороза до бібліотеки завітав депутат районної ради Віталій Поляковський, відомий місцевий  меценат, і подарував кожній дитині вітаміни читання-яблука!
 







 

Немає коментарів:

Дописати коментар