вівторок, 21 жовтня 2014 р.

На гостини запрошує Казка


    До районної бібліотеки для дітей вперше завітали школярі 1,2 класів Смородинського НВК. Бібліотекарі Валентина Гладун і Ніна Бєльська провели для них екскурсію по бібліотеці, розповіли, як орієнтуватись в океані книг і періодики.
      А потім діти разом з ведучою В.Гладун  і дуже балакучою героїнею української народної казки Язикатою Хвеською (Р.Кулініч) на чарівному кабріолеті здійснили подорож у світ казки, взявши участь у пізнавально-ігровій програмі «На гостини запрошує Казка». Розпочалася подорож інсценізацією улюбленої дітворою казки «Колобок», яку самі школярі і зіграли.
     Учасники заходу згадували імена казкових героїв у конкурсі «Казкова скриня»,  казкових тварин в турнірі «Тварини в казках», складали імя казкового героя, узнавали казкових героїв за описом, розгадували про них  загадки, знаходили відгадки за фрагментами мультфільмів.  Язиката Хвеська співала і танцювала разом з малятами, проводила цікаві музичні конкурси і вікторини. Діти успішно справилися з усіма запропонованими завданнями і казковими запитаннями.
      Пізнавально-ігрова програма пройшла весело і цікаво, визвала бурю емоцій і захоплень.





 
 
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар