вівторок, 2 червня 2015 р.

Дитинства яскравого мить



Щороку,в перший день літа , відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості й надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здіснення своїх мрій і сподівань.
 Гамірно і весело цього дня було в читальній залі районної бібліотеки для дітей: сюди на свято «Дитинства яскрава мить» завітали учні 2-б класу СШ№2 разом з керівником Людмилою Анатоліївною Спасьоновою. « День захисту дітей - чудесне свято, тут стільки сонця, радості, пісень! Любові, щирості й тепла багато, І це для нас знаменний день!»,- щиро вітала ведуча  Ніна Бєльська зі святом, бажала всім променистих посмішок і гарного настрою. Діти дізналися історію виникнення свята, коли вперше його стали відзначати в Україні. Зацікавила читайликів експрес-інформація про прапор Міжнародного дня захисту дітей. Учні з задоволенням переглянули музичну презентацію «Чудова країна -дитинство», лейтмотивом якої є любов до дітей планети Земля. Не обійшлося на святі і без сюрпризів. До юних читачів завітали гості: тітонока Казка ( Рена Кулініч) та Червона Шапочка (Валентина Бруєва), які запросили присутніх в Містечко Розваг. Вони влаштували для дітлахів цікаві розваги, конкурси, ігри. Користувачі з захопленням поєднували автора книги та головного героя, згадували казкових героїв на кожну літеру абетки, давали влучні відповіді на запитання вікторини. Особливо сподобалися школярам конкурси «Веселе прання», «Грайлики-стрибунці», «Літня рибалка», «Я з метеликом дружу».
  На честь свята дитинства в читальній залі пролунав святковий салют. Казкові герої пригостили учасників солодощами. Дитячій радості не було меж! Отже, свято вдалося!

 










 



 


Немає коментарів:

Дописати коментар