пʼятницю, 5 червня 2015 р.

Я с упоеньем Пушкина читаю…



   Користувачі районної бібліотеки для дітей, учні 2 класу СШ№1, взяли участь у літературно-поетичному ноктюрні  «Я с упоеньем Пушкина читаю…» Ведуча Ніна Бєльська  не тільки тепло прийняла учасників заходу в стінах читальної зали, а й розповіла дітям і дорослим багато цікавих фактів з біографії поета і про перших ілюстраторів його творів.  Діти подорожували з царем Салтаном по блакитних безоднях моря до незвіданих чудес. Вони відгадували  складні загадки Вченого Кота, відповіли на питання вікторини від Золотої рибки.
Малеча стала учасниками справжнього театрального дійства. Бібліотекарі Валентина Гладун І Рена Кулініч продемонстрували свої акторські здібності в ролі діда й баби з «Казки про Золоту рибку». Герої пушкінської казки  прийшли до дітей із загадками, вікторинами та конкурсами. В літературно-поетичних змаганнях «Калейдоскоп пушкінських казок» школярі проявили себе справжніми знавцями творчості Олександра Сергійовича.
  Захід вдало доповнили презентація «У Лукоморья дуб зеленый…» та улюблені мультфільми, створені за казками  Пушкіна.  Присутні зацікавилися літературою з книжкової виставки-вікторини  «Там, на незвіданих стежинах».


Немає коментарів:

Дописати коментар