середу, 21 жовтня 2015 р.

Перші кроки до бібліотеки



Захоплюючу та пізнавальну подорож до районної бібліотеки для дітей здійснили учні 1-х класів ЗОШ№4.  Бібліотекарі розповіли, як потоваришувати з бібліоте6кою і книгою, як виробити у собі звичку читати щодня, повідали багато цікавих таємниць, які заховалися на книжкових полицях. Книголюбчики дізналися про періодичні видання, які бібліотека передплачує для своїх користувачів. Діти дізналися,що з журналом «Жирафа Рафа» легко вивчити українську абетку та навчитися рахувати, а з «Умійком» виготовляти різні поробки, зі «Смайликом» можна сміливо мандрувати лабіринтами, розгадувати головоломки, а «Яблунька» навчить любити навколишній світ. Новенькими палітурками посміхнулися до малечі книги з виставки - новинки «Нові книги. Зроби свій вибір» та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракувало–енциклопедії, казки, оповідання, довідники, хрестоматії.
 Ворона-медсестра з «Книжкової лікарні» познайомила дітей з правилами поводження з книгою, розповіла про те, як лікувати хворі книжечки та закликала читайликів шанобливо ставитись  до книг.
 Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. З цього дня вони носитимуть почесне звання – ЧИТАЧ.



 



Немає коментарів:

Дописати коментар