вівторок, 22 березня 2016 р.

Казок мудрі уроки



 Цікавий, чарівний світ казки. Казка захоплює і веде у дивовижний світ, де всі розмовляють зрозумілою людською мовою: дерева і квіти, звірята і птахи, навіть камінь оживає і дерево дає пораду, треба тільки добре придивитися та прислухатись до рідної землі. Вона веде у далекі і дуже цікаві світи, де завжди перемагає добро, а зло зникає, де на читачів чекають улюблені герої та цікаві й повчальні пригоди.
 Завітала в гості Казка і в читальний зал Тростянецької районної бібліотеки для дітей, де в рамках Тижня дитячого читання проходив День української казки. Школярі третього класу СШ№1 стали учасниками літературної фантазії «Казок мудрі уроки». Разом з ведучою та героями українських народних казок Крутивусом, казкаркою бабусею Яриною, Котигорошком діти поринули у подорож казковими стежинками. На дітлахів чекав мікс найрізноманітніших завдань та вікторин: вони стали учасниками конкурсів «Казка від А до Я», «Казкова веселка», грі «Чарівна країна казок», вікторині «Планета загадок». Маленьким знавцям казок пропонувалося відповісти на каверзні питаннячка, дізнатися автора казкових оголошень і багато іншого. Діти із задоволенням дивилися мультколекцію «Читай і дивись улюблені українські казки», та багато нового і цікавого дізналися з мультимедійної презентації «Скоро казка мовиться…».
Подарунком для всіх став справжній театр - з глядачами та акторами, якими були самі діти. У їхньому виконанні прозвучала відома всім казка «Рукавичка».
Не залишили дітлахи без уваги і книжкову виставку-інсталяцію «Жила-була Казка», а з книгами з виставки познайомилися під час огляду літератури «Пригоди в книжковому лабіринті».





 

Немає коментарів:

Дописати коментар