пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

Подорож чарівним світом казок Андерсена




 Працівники Тростянецької районної бібліотеки для дітей влаштували для дітлахів, користувачів бібліотеки цукрозавода, учнів 2-б класу СШ№2, яскраве і веселе свято «Подорож чарівним світом казок Андерсена». Бібліотечні працівники володіють дивовижною фантазією та талантом дарувати дітям радість. Цього разу для маленьких гостей були влаштовані ігри, розповідь про життя і творчість Ганса Крістіана Андерсена, вікторини, і навіть мульт-марафон за казками Андерсена. Ведуча розповіла дітям про автора їх улюблених казок, як він прийшов у літературу, чому почав складати казки. За допомогою мультимедійної презентації «Казкова мозаїка Андерсена», присутні  познайомилися з творчістю надзвичайно чесного і чистого дивака Андерсена - датського казкаря. Діти поділилися своїми знаннями про письменника. В чудовій країні казок Андерсена нас зустрів чарівник сну Олє-Лукоє. Разом з ним діти відповідали на запитання гри "Загадкове віяло", літературної вікторини «Уважний читач», з величезним задоволенням взяли участь у конкурсах «Впізнай адресата», «Пошук», «Казкові женихи і наречені». Скільки симпатій було адресовано милій Дюймовочці, стійкому олов'яному солдатику, відважному солдату з казки «Кресало»! А скільки веселощів викликав король з казки "Нова сукня короля"!
 «Стійкі олов'яні солдатики» продемонстрували майстерність у стройовій підготовці », а прекрасні «Дюймовочки» вразили присутніх своєю граціозністю і вмінням танцювати.  Справжньою окрасою заходу стала інсценівка по найкоротшій казці Г. К. Андерсена «Принцеса на горошині». А головні ролі в ній зіграли   Валерія Білошапка та Юра Пальошко. .
 Для дітей була підготовлена ​​книжкова виставка-презентація «У світі книжковому, цікавому і загадковому». Після заходу діти змогли взяти з книжкової виставки ту казку, яка найбільше припала до душі, для того, щоб удома ще раз «зануритися» в чудовий світ незвичайних історій великого чарівника.











Немає коментарів:

Дописати коментар