вівторок, 20 червня 2017 р.

Літо, книга, діти-будем весело дружити!




 Працівники Тростянецької районної бібліотеки для дітей  в чудовий літній ранок завітали в ДНЗ «Калинка», щоб привітати дітей груп «Дзвіночок» і «Колобок» з початком літа і провести для них бібліопісочницю «Літо, книга, діти-будем весело дружити!». Разом з тіткою Казкаркою і Мальвіною малеча здійснила круїз по чарівним казкам. Завдання для дітей  були найрізноманітніші:  треба було відгадувати загадки, згадувати, з якої казки той чи інший прочитаний уривок, знати всіх героїв і назви творів. А ще на маленьких знавців казок чекали веселі ігри, літературні вікторини, конкурси, загадки, пісні, танці, зустріч з улюбленими книгами. А з яким запалом дітки грали свої ролі в ляльковій виставі «Ріпка»!
 Непідробний інтерес у теперішніх та майбутніх читачів викликала книжкова виставка-настрій «Книга вийшла погуляти» та виставка бібліотечних журналів «Журнальна галявина», де були представлені чудові дитячі книги і журнали.
 Захід пройшов весело і завзято. Діти  йшли зі свята  в гарному настрої і з надією на нові цікаві зустрічі з книгами і бібліотекою!









Немає коментарів:

Дописати коментар