середу, 7 червня 2017 р.

Довкілля ти своє вивчай, природу знай, люби, оберігай




  Працівники Гетьманського Національного Природничого Парку разом з бібліотекарями Тростянецької районної бібліотеки для дітей  учнів  1,2,3-іх класів пришкільного табору СШ№2 запросили до урочища Нескучне на краєзнавчий шпацер  «Довкілля ти своє вивчай, природу знай, люби, оберігай». Під час прогулянки заступник відділу екологічної освіти Наталія Миколаївна Євдокимова розповіла дітям про незвичайну красу рідного краю, про взаємовідносини людини і довкілля, подальші перспективи екологічного стану навколишнього середовища.
Бібліотекар підготувала еко-хвилинку «Цікаве у звичайному», з якої діти дізналися багато дивовижних фактів із життя знайомих тварин і рослин. Особливо сподобались подорожнім гра-міркування «Розкажи мені, хто я? Де хатиночка моя?», гра-порада «Юні фіто-аптекарі рекомендують», та веселі посиденьки з книгою на пеньках.
Учні мали чудову нагоду погортати сторінки книжок про тварин, птахів, рослини, природу нашого краю і всієї України, про все те, що ми можемо втратити, не оберігаючи нашого довкілля.








Немає коментарів:

Дописати коментар