пʼятницю, 9 червня 2017 р.

Великі бібліотечні пригоди




 Літо - найулюбленіша пора усіх дітей. Це відпочинок, подорожі, розваги. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки?
 Тож не дивлячись на літню спеку, або похмуру дощову  погоду у Тростянецькій районній бібліотеці для дітей  завжди багато  юних читачів, яких   бібліотечні працівники радо зустрічають  у своїй літературній світлиці.
 Щоб свій вільний час діти 1-х класів пришкільного табору СШ№2 провели  цікаво та корисно,  бібліотекарі  підготували біблі-отур «Великі бібліотечні пригоди». Це  чудове свято для всіх допитливих дітей і дорослих, закоханих в книгу, свято веселих пригод, нових літературних відкриттів, зустрічей з казковими героями. Наші юні користувачі  здійснили подорож в загадковий книжковий світ, адже там відбуваються найнеймовірніші чудеса. Там на них чекала зустріч з Тітонькою Казкаркою, з клишоногим Ведмедем, чарівною Мальвіною і багато різних цікавих випробувань.
 Діти брали участь у веселих конкурсах, казкових вікторинах та іграх, проникаючи в чудовий, загадковий, таємничий світ казок і пригод. Виступ учасників заходу  було жвавим і емоційним, кожна дитина прагнула до перемоги. Діти показали хороші знання книг і їх улюблених героїв. Також у  програмі  був виступ лялькового театру, як  ігрової форми бібліотечної роботи. Адже за допомогою ляльки можна емоційніше та дохідливіше  популяризувати книгу.
 А ще юні читачі  з великим задоволенням переглядали дитячі журнали та газети, улюблені книги, цікаві та повчальні мультфільми. Сміх, радість, музика, добрий настрій панували у бібліотеці.













Немає коментарів:

Дописати коментар