четвер, 9 листопада 2017 р.

Казкова країна-Бібліотека




«Казкова країна - Бібліотека» - під такою назвою в Тростянецькій районній бібліотеці для дітей пройшло свято посвячення в читачі учнів  1-в та 2-б класів СШ№5.
 Діти вирушили в подорож по бібліотеці, познайомившись з посланням від Чарівної Книги, яка дозволила познайомитися з її царством. Школярики дізналися, що бібліотека - це справжнє місто, в якому є дві великі вулиці, книжкові будинки та книжкові квартири. Присутні були в захваті від прекрасних, креативних виставок бібліотеки, цікавих і яскравих книг, журналів, енциклопедій.
 На святі діти зустрілися з казковими героями: Мері Поппінс, поштарем Пєчкіним, Незнайком.  Перш ніж отримати почесне звання читача, майбутні маленькі користувачі книгозбірні брали участь в літературних змаганнях, відгадували загадки, відповідали на запитання вікторин, брали участь в іграх і конкурсах.  З усіма завданнями учні  справилися дружно і легко.
Познайомившись з правилами бібліотеки, всі учасники свята  стали читачами дитячої бібліотеки  і змогли вибрати першу бібліотечну книгу.
 Свято вдалося!!! Книжкова країна, країна чудес і знань відкрила свої двері  для юних гостей.
Діти були в захваті. Їх долонькам довелося потрудитися - стільки було оплесків!


















Немає коментарів:

Дописати коментар