середу, 14 серпня 2013 р.

Літня прогулянка Книги

Літо-це особливий період в роботі Тростянецької районної бібліотеки для дітей. У цей період дуже важливо підтримати у дітей бажання читати. Тому влітку працівники бібліотеки роблять все, щоб у школярів літні місяці були заповнені цікавими заходами і творчістю. У кожної людини є книга, яка залишила в душі слід на все життя. Влітку саме час відправитися на пошуки своєї книги. В цьому дітям допомагає наша бібліотека.
    Для урізноманітнення літнього відпочинку дітей, з метою ознайомлення дітей і батьків з кращими зразками дитячої літератури, для  розкриття фонду дитячої бібліотеки працівники В.Гладун, В.Бруєва  провели в міському парку літературну експедицію Літня прогулянка Книги”. Присутні в цей час в парку малята, їх мами, бабусі з задоволенням ознайомилися з  літературою  з перегляду  “ По сторінках цікавих книг”, розглядали журнали, прислухалися до рекомендацій бібліотекарів. А потім грали в ігри, відповідали на запитання веселої вікторини Поштова плутанина”, декламували дитячі вірші, прослухали голосні читання казки Василя Чухліба Неслухняний Гарбузик”, відгадували загадки з секретом. Міський парк здригався від дитячого сміху, світився від широких усмішок і блиску дитячих очей.
     Ми сподіваємось,що дітвора отримала заряд бадьорості, позитивної енергії  та отримала багато нової цікавої інформації про книги,які можна прочитати, завітавши в Тростянецьку дитячу бібліотеку.
   Завдяки заходам, які працівники бібліотеки проводять для дітей, бібліотека в літні місяці не пустує, а дітям дійсно цікаво і весело.
    



 






Немає коментарів:

Дописати коментар