середу, 7 серпня 2013 р.

Незвичайні пригоди на острові книжкових скарбів


Ми мріємо, щоб книга в пошані була.
Хай Книги читає завжди дітвора.
        Більша частина шкільних канікул вже пройшла, але поки ще рано замислюватися про початок нового навчального року. Хочеться теплої погоди, яскравого сонечка і , звичайно, чогось нового, цікавого, незабутнього. Щоб потім в школі можна було похвалитися перед  друзями та однокласниками про те, що дізнався за літо, чого навчився за ці місяці, які пролітають так швидко.
         Влітку одні ходять в кіно, інші полюбляють загоряти на пляжі, хтось гуляє всі дні або сидить за комп’ютером. Ну а хтось йде до бібліотеки, і не тільки за книгами, а щоб цікаво і з користю провести тут свій час.                                                                                           
        Щороку Тростянецька районна бібліотека для дітей намагається зробити літні канікули ще більш різноманітними та захоплюючими для своїх користувачів. Це не тільки цікаві книги та виставки, затишна домашня атмосфера і тепло,а й велика програма заходів.
         Одним із таких заходів є похід в міський парк з бібліотечною яткою. Ось і цієї середи бібліотекарі В.Гладун і В.Бруєва для присутніх в парку дітей та їх рідних провели літературну гру на сонячній галявині  Незвичайні пригоди на острові книжкових скарбів”. Малеча з величезним задоволенням взяла участь у грі, відгадували загадки, розгадували  кросворди, а потім збирали пазли, мозаїку. Працівники бібліотеки познайомили дітей і дорослих з новинками літератури і періодики.
        Час промайнув дуже швидко. І гості заходу , і працівники бібліотеки отримали велике задоволення від спілкування один з одним. Нагородою для нас, бібліотекарів, стали дитячі усмішки, оченята, які горіли цікавістю, вдячні слова батьків і те, що вони з нетерпінням чекають нас наступної середи .
 
 
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар